Storingen

U kunt 24/7 bij ons terecht voor het verhelpen van storingen, ook als u nog geen klant bent. Onze monteurs wonen en werken verspreid door Nederland en zijn dus snel ter plaatse. We hebben de kennis en expertise om uw lift snel en verantwoord weer in bedrijf te stellen.

Goed onderhoud minimaliseert de kans op storingen. Desondanks is het helemaal uitsluiten ervan bijna onmogelijk. Daarom staan onze monteurs 24/7 voor u klaar om storingen te verhelpen. Het enige dat u hoeft te doen is via de spreek-luisterverbinding of telefoon contact opnemen met ons storingsnummer, wij regelen de rest.

Onze monteurs zijn experts op het gebied van onderhoud, storingen en moderniseringen. Zodoende kennen we uw lift door en door en kan onze monteur sneller de oorzaak van een storing vinden. In de meeste gevallen wordt een storing direct verholpen. Uiteraard zijn er ook complexere storingen waarbij onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden. We kunnen componenten van alle merken leveren zodat uw installatie snel weer in bedrijf is.