Over ons

MULDER LIFTSERVICE BV is sinds 1973 specialist in onderhoud, reparatie en modernisering van alle merken personenliften, goederenliften, trapliften, roltrappen, rolpaden, hefplateaus en automatische toegangsdeuren. Tevens kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week bij ons terecht voor het verhelpen van storingen. Het team van Mulder Liftservice bestaat uit gemotiveerde en goed opgeleide monteurs en adviseurs. U bent bij ons aan het juiste adres voor alle werkzaamheden aan uw transportinstallatie, dag en nacht.

In de loop der jaren zijn we landelijk een begrip geworden als het gaat om kwalitatieve service voor een scherpe prijs. We leveren onderdelen van alle bekende merken, maar ook onderdelen van merkonafhankelijke  leveranciers.

Onze monteurs hebben passie voor techniek en zijn breed opgeleid. We hebben drie afdelingen die onze dienstverlening verzorgen: onderhoud, reparatie en modernisering. Elke monteur doorloopt naar gelang zijn ervaring deze afdelingen en heeft zodoende uitgebreide  kennis en inzicht in de werking van alle typen installaties. Deze aanpak maakt onze monteurs tot veelzijdige technici met een hoog probleemoplossend vermogen. Onze monteurs wonen en werken verspreid over Nederland zodat u bij storingen altijd snel geholpen wordt.