Onderhoud

Geen enkele installatie blijft goed functioneren zonder regelmatig vakkundig onderhoud. Met een service overeenkomst van Mulder Liftservice krijgt u voor een scherpe prijs een vast aantal onderhoudsbeurten uitgevoerd door onze vakmensen. Of het nu een lift, automatische deur, hefplateau, glazenwasinstallatie of roltrap is, wij hebben de kennis en vaardigheden om een hoge bedrijfszekerheid te garanderen.

Mulder Liftservice verleent sinds 1973 service aan alle merken installaties. Onze monteurs wonen en werken verspreid door heel Nederland. We voeren niet alleen onderhoud uit maar zorgen met ons team ook voor het uitvoeren van moderniseringen en het 24/7 verhelpen van storingen. Zodoende kennen we elke installatie door en door. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw installatie aanzienlijk en waar nodig adviseren we u tijdig over noodzakelijke ingrepen. Samen met u houden we de installatie in uitstekende staat.

Normaal onderhoud
Voor een scherpe prijs bent u gegarandeerd van een vast aantal onderhoudsbeurten per jaar en 24/7 contact met onze storingsdienst.

Uitgebreid onderhoud
Voor een scherpe prijs bent u gegarandeerd van een vast aantal onderhoudsbeurten per jaar, 24/7 contact met onze storingsdienst, het 24/7 verhelpen van technische storingen, assistentie bij keuringen, poets- en smeermiddel en het vervangen van kleinere slijtagedelen.

Reparaties
Reparaties vallen buiten onze contracten. Waarom? Zo betaalt u niets te veel als er geen reparaties nodig zijn. U betaalt alleen voor de reparaties die specifiek voor uw installatie noodzakelijk zijn, altijd in overleg met ons. U heeft zelf de touwtjes in handen.