Modernisering

Met het onderhoud van Mulder Liftservice bent u verzekerd van een maximale levensduur van uw installatie. Uiteraard komt er een moment dat componenten van de installatie aan vervanging toe zijn. We adviseren u tijdig en bieden elke modernisering aan voor een scherpe prijs. Uiteraard kunt u ook een aanvraag doen als u nog geen klant bent bij ons.

Aan het eind van de technische levensduur van een installatie zullen storingen en reparaties toenemen waardoor de kosten oplopen. Bij onvoorziene vervanging van hoofdcomponenten loopt u bovendien het risico dat de installatie langere tijd stil staat. Dit kunt u beter voor zijn. U hoeft niet de gehele installatie te vervangen: het vervangen of reviseren van de cruciale componenten zoals bijvoorbeeld de besturing, de aandrijving of de deuren is voldoende. Na modernisering kan uw installatie weer jaren vooruit.

Ook voor esthetische verbeteringen bent u bij ons aan het juiste adres. Vaak zorgt bijvoorbeeld een frisse en moderne kooibekleding voor een goede indruk bij de gebruiker. Te denken valt aan nieuwe elementen zoals wandbekleding, verlichting, vloer, drukknoppen of standaanwijzing.

Elke modernisering begint met een advies op maat. We maken standaard een meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB) voor u: hierin staat wanneer alle grote componenten aan vervanging toe zijn en welke richtprijs u mag verwachten. Zo kunt u tijdig budget reserveren voor planmatige werkzaamheden. Door ons regelmatig onderhoud blijven we bovendien op de hoogte van de actuele status van de lift. Als de situatie voor of achter loopt op de prognose zullen we u hierover adviseren.

Bij modernisering maken we zo veel mogelijk gebruik van hoogwaardige merkonafhankelijke componenten. U bent daardoor na modernisering niet afhankelijk van één bedrijf voor reserve-onderdelen. Zo zorgen we samen met u voor een toekomstbestendige installatie.